2008. július 20., vasárnap

Munka

Ez a pillanat is elérkezett... dolgozom. Egyelőre még csak ismerkedem a szoftverekkel, programokkal, amikkel majd dolgozni kell. Gigantikus excel táblákat, jelentéseket nézegetek, adatokat szedek ki belőle analízisekhez.
Most viszonylag nyugi van, mert 2 hétig minden főnök nyaral.

A többi gyakornokot még annyira nem ismerem, remélem majd lesznek jó barátaim... egyelőre 1 van:
őt ajándékba kaptam a banktól, ahol bankszámlát nyitottam.

A Henkelnél a folyosónkon van ingyen kávé/ forrócsoki és ebédkor pedig vagy "menza" menü vagy egyebet is lehet enni (büféjelleggel lehet választani mindenből egy kicsit/ akármennyit), és 1000 g felett kell plusszba fizetni... mivel tányérostul számít, ezért 1 kg az semmi... én eddig menüt ettem, általában nem rossz. (Leves az sajna nincs.)

Van a cég területén egy HenkelShop, ahol 10% kedvezménnyel tudunk vásárolni, illetve minden hónapban 9 eurót lehet levásárolni, mint dolgozói juttatás.

Szóval a céges körülmények kifejezetten jók, a szállásom annyira nem jó, nem érzem hogy valaha is otthonomnak tudnám érezni, mint Rotterdamban :( mind1, majdcsak lesz valahogy.

Az idő errefelé meglehetősen pocsék, és a többiek állítása szerint ilyen is volt egész nyáron: hideg, esős... max 22 fok van, és akkor az nagyon jó, és esetleg pár óráig süt a nap, majd esik...

Nincsenek megjegyzések: